Kanelbullens dag

kanelbulle.jpg

Idag – den 4 oktober – är det Kanelbullens dag. Men jag var tidig för en gångs skull och trodde att den var igår. ICA annonserade ut 4 st för en tia, så jag gick dit. Blev lätt irriterad när det inte fanns en kanelbulle i hela affären. Gick till konditoriet och köpte två dyra i stället.

Bjöd sen hem min vän R på fika. Hon hade inte hört talas om denna högtidsdag, men vi hade mycket trevligt ändå och snackade om ditt & datt.

Idag på morgonen gick sanningen upp för mig. Det var IDAG som var den riktiga Kanelbulledagen. Suck! Så jag åkte bort till ICA och visst kryllade det av bullar där idag. Köpte åtta stycken, fast jag är ensam hemma och försökte sen reparera skadan genom att bjuda hem R en gång till. Fick ett vagt ”kanske” till svar och sitter fortfarande och väntar på att hon ska dyka upp kanske möjligtvis eventuellt. Annars hamnar alla åtta i frysen.

Annonser

Ett svar to “Kanelbullens dag”

  1. Svante Says:

    Kanelbullens dag ja… Den missa jag. Borde inte vara för svårt att hitta en kanelbulle här borta dock så kan man fira i efterskott kanske =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: