Goda signaler

Härom dagen när jag satt och bläddrade igenom en del bilder, var det ett glatt ansikte som fick mig att stanna upp. Det tillhörde den amerikanska sångerskan Christina Milian. Hon är väl lite halvkänd och jag ska inte säga att jag kommer ihåg någon av hennes låtar. Men hon spelade en av rollerna i ”Be cool” – uppföljaren till Travolta-filmen ”Get Shorty” – och där var hon glad och rolig.

Om man nu glömmer hennes sångröst och eventuella skådespelartalang, finns det minst en viktig kvalitet kvar: Hon formligen sprutar positiv energi! Alltid ett stort naturligt leende. Och alltid en glad glimt i ögonen. Det känns genuint och det smittar av sig. Tack gode Gud för såna människor!

På den här bilden hade hon på sig en tröja som fångade mitt intresse. Det tog en liten stund att tyda texten, men när det väl var gjort visade det sig att det som stod där var en slags förlängning av hennes positiva personlighet. Det stod ”Enjoy your life, baby”.

Om det är möjligt att bli glad av en tröja, så var det precis vad som hände mig. Budskapet slog in i mig med full kraft och nånstans från mitt inre kom ett glatt gensvar: ”Yes!”

Jag bestämde mig för länge sen för att se positivt på livet, men ibland är det gôtt med en bekräftelse eller en nytankning. Då kan ett enkelt och ärligt glatt budskap vara det enda som behövs.

Handen på hjärtat gott folk. Är vi såna som uppmuntrar eller är det mest klagovisor som kommer över våra läppar? Skulle det inte kännas bra att sprida lite solsken i vår omgivning? Det är egentligen rätt enkelt. Ett glatt leende, ett vänligt ord. Eller den rätta tröjan…

2 svar to “Goda signaler”

  1. Anne Says:

    Gillade verkligen läsa dina intryck i goda signaler. Ditt allra sista stycke. Gjorde att solen åter kom in inombords efter en jobbig dag. Forsätt skriva Tony. Jag läser med nöje!

  2. Film film film, del 11 « Ditt & datt Says:

    […] DVD-spelaren med  Love don’t cost a thing. Jag visste absolut inget om filmen, förutom att Christina Milian spelade en av rollerna. Hon har en positiv utstrålning som gör mig […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: