Bizzi bizzi

Oj, nu har jag inte skrivit på mycket länge. Shame on me! Jag har ingen bättre bortförklaring än att det har varit alltför mycket att göra under en period.

Jag har jobbat ett antal nätter på mitt ena jobb, gjort ett antal reklamuppdrag på mitt andra jobb och samtidigt genomfört min yngsta dotter Idas studentfest. Efter de månader som hantverkarna belägrade mitt hem, var det rätt mycket röjning och städning att göra innan det blev festfint.

Midsommarhelgen gick ganska obemärkt förbi på grund av att jag jobbade flera nätter. Kanske lika bra, eftersom det traditionsenligt ösregnade stora delar av Midsommaraftonen. Jag åt i alla fall nån slags alternativ midsommarmiddag tillsammans med min dotter No. 3 – Malin. Efter en del resonerande skippade vi all svensk mat och åt en god thailändsk wok i stället. Vi får bättra oss till nästa år.

En lätt traumatisk upplevelse inträffade en dag när vi skulle fika på en uteservering. Jag satt i godan ro och åt min räkmacka, när nån slags getingliknande insekt blev alltför närgången. Jag viftade bort den, men råkade samtidigt hugga mig själv i örat med gaffeln. Det blödde bara lite, men jag hade en sårskorpa på örsnibben hela veckan.

Idag är första dagen på min semester och solen skiner. Men jag är fortfarande en smula dizzy efter nattens jobb, så jag får väl sova lite till innan jag kan börja njuta på riktigt.

Ett svar to “Bizzi bizzi”

  1. Gabbe Snabbe Says:

    Hade gärna velat se sekvensen med gaffeln på film!
    Garanterat 1 miljon visningar på Youtube.
    /Gabbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: