Överviktigt meddelande

Om du har läst min presentation under ”About” har du kanske sett att jag citerar Karlsson på taket: ”Jag är en genomklok och lagom tjock man i mina bästa år”. Nu måste jag erkänna att det där med lagom tjock har tänjts ut till sanningens yttersta gräns. Det är dags att göra nåt åt saken.

Så nu är det officiellt. Idag börjar min viktkampanj. Och jag tänkte att om jag skriver det här, har jag inte nån möjlighet att skjuta upp det till nån gång i framtiden eller att falla för den inställsamma rösten som påstår att jag har svag karaktär och att det är en alldeles underbar egenskap.

Jag har faktiskt gått och tänkt på det här rätt länge, men inte riktigt kommit till skott. Men nu har chefen på mitt jobb utlyst en viktminskiningstävling. Den som procentuellt går ner mest i vikt, får en fet belöning i form av extra semesterdagar. Det var vad jag behövde för att bestämma mig på riktigt. Jag kanske inte vinner, men det kommer att hjälpa mig att tappa några kilo.

Baksidan med detta är att det är så trevligt att äta. Och att det finns så mycket gott. Men nu får jag programmera mig själv till att tänka annorlunda. Det är viktigare att hitta rätt vikt, komma i form och kunna trivas med sig själv.

Så håll tummarna! Jag berättar nog hur det går så småningom.

Annonser

2 svar to “Överviktigt meddelande”

  1. Anne Says:

    Håller tummarna håååååååååårt 😉

  2. 24-faldig omtanke « Ditt & datt Says:

    […] av Elin, som jag öppnar dag för dag under advent. I höstas visste Elin att jag hade en liten viktkampanj på gång, så i stället fick jag ett stort och tungt paket. Det visade sig vara en kalender det […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: