Jubileum

Härom dagen firade denna blogg sitt 1-årsjubileum. Det gick ganska obemärkt förbi, eftersom jag själv glömde bort det. Annars är jag av den uppfattningen att man ska ta alla chanser att fira. Gärna med tårta.

Hur som helst har ett år gått och det är väldigt kul att skriva om allt möjligt som faller mig in. Jag försöker alltid skriva lagom långt och att fixa en liten bild till varje inlägg. Fram till idag har jag haft 4.747 besök och det är jag väldigt glad över. De högsta besökstopparna var i mars, när jag skrev om Carola – tydligen ett hett ämne.

För dig som har sällat dig till läsekretsen på senare tid, tänkte jag tipsa om några höjdpunkter under året som gått. Förra hösten dominerades av vårt storslagna musikalprojekt och under året har jag kommenterat en hel del filmer. Det kan du hitta genom att klicka på länkarna Musik och Film i högerspalten på denna sida.

Här kommer några mer specifika tips, som jag tycker är extra läsvärda: Här finns exempelvis några godbitar ur min citat-samling. Den som inte vill läsa om Carola, kanske hellre kollar varför jag tycker att Magnus Uggla och Bryan Adams är riktigt kloka. Och varför inte fixa en skryt-kväll med dina vänner?

För dig som gillar att skratta åt folk som gör bort sig, serverar jag ett par egna klavertramp i historierna om torkskåpet och fingret som halkade snett.

Till sist ett par inlägg under temat ”The eternal undoubtable wisdom by Tony B”: Kärlek och Sunny side. Hoppas du har lust att läsa. Kommentera gärna!

Annonser

Ett svar to “Jubileum”

  1. Anne Says:

    Grattis till 1 års jubileumet =)
    Tack för du delar med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: