Vi bestämmer att det blir ett bra år!

fyrklover

Året har ju bara börjat, men jag tycker ändå att det är dags att bestämma sig. 2009 ska bli ett bra år!

Visst vet jag att vi alla kan drabbas av oväntade och tragiska omständigheter. Men jag håller ändå envist fast vid vad jag nyss skrev. Och hur det blir med den saken hänger till stor del på vilken inställning vi har.

Jag hävdar bestämt att våra förväntningar starkt påverkar hur vår framtid blir. Sjukdom, olyckor och annat elände kan vi inte alltid styra över, men hur vi tacklar dem leder direkt till hur vi mår och lyckas gå vidare. Om vi förväntar oss att det blir ett bra år, står vi mycket bättre rustade om vi råkar ut för nåt oväntat.

Och med en positiv förväntan på framtiden kan vi också se möjligheter som dyker upp och tacksamt ta emot de goda saker som livet bjuder oss.

Så jag tycker att vi bestämmer oss och att vi gör det tillsammans: 2009 blir ett bra år! Var med du också, så ser vi till att framtiden blir ljusare än somliga vågar tro.

3 svar to “Vi bestämmer att det blir ett bra år!”

  1. Anne Says:

    Instämmer, God fortsättning på 2009!!

  2. En titt i backspegeln « Ditt & datt Says:

    […] ska jag bara titta en bit bort i backspegeln. Jag bestämde mig redan från början för att 2009 skulle bli ett bra år. Sånt kan man väl inte bestämma, kanske du tycker. Men jag hävdar envist att det faktiskt går! […]

  3. Bättre och bättre – en utmaning « Ditt & datt Says:

    […] vi redan flera dagar in i 2010 och vill önska dig ett alldeles extra gott nytt år! Jag trodde att förra året skulle bli bra, men jag har bestämt mig för att 2010 ska bli ännu […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: