Etta nolla nolla!

100

Detta, mina damer och herrar, är mitt blogginlägg nr 100! Det känns helt fantastiskt och måste firas med tårta. Dessutom passerade antalet besökare 10.000 i söndags natt. Och det finns fler anledningarna till att det här är en spännande dag. Den första dagen på resten av mitt liv. Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett, men idag…

Dagen till ära har jag kompletterat en del av mina filmkommentarer med trailers, så det kan löna sig att titta bakåt i bloggarkivet. I spalten här till höger går det att söka, antingen på månad eller via kategorierna. Om du inte ser nåt i högerspalten, klicka i den röda bilden med ”Ditt & datt” här ovanför.

ballonger

Nytillkomna läsare har antagligen missat många godbitar som kommit till sedan oktober 2007, då jag började blogga. Många gillar till exempel att läsa om när jag har gjort bort mig. Här är ett par tips: En icke-praktikers vedermödor, När mitt finger gjorde ett snedsteg och Mitt bilointresse. Och mina dramatiska upplevelser i Sjukvård för hårdhudade och uppföljaren Kan man skratta ihjäl sig? har fått somliga att nästan göra just det.

Som stockholmare i förskingringen har jag lärt mig uppskatta min födelsestad mer och mer. Vill du ha en dos lovsång om Huvudstaden och se lite fina bilder, kan du kolla här: Hatten av för Huvudstaden, Fotosafari i storstadsdjungeln och Stockholm från solsidan.

Inlägg som jag själv tycker är viktiga är positiva injektioner, som kan påminna oss om att det går att stiga ut ur den gråsvenska deppigheten. Läs till exempel: Rätt sida, Jakandets lov, Miljonär-tänkandet och Hinkvis. Eller mitt recept på hur man kan få kärleken att fungera.

För att fira denna stora dag extra mycket, ska jag dela med mig av ett fantastiskt filmklipp som jag hittade på Emanuel Karlstens blogg. Se hela klippet! Du kommer inte att ångra dig.

4 svar to “Etta nolla nolla!”

 1. Maggan Gotland Says:

  GRATTIS TONY till alla dina 100 bloggar. Jag är säker på att det blir många, många fler. Filmen du lagt in är underbar, tusen tack och lycka till i fortsättningen, önskar moster Maggan

 2. fridaswork Says:

  Det där klippet Tony! Herregud, jag satt och bara skrattade och grät av lycka så här på morgonkvisten! ❤ Underbart! Tack! Jag blev kär i hela mänskligheten nu, uuuunderbart! Tack tack tack!

  Och grattis till hundrade inlägget,
  sjukt sugen på prinsesstårta jag blev nu…
  får väl ta och fira detta storslagna tillfälle med en tårtbit till eftermiddagskaffet helt enkelt! det finns alltid en anledning att äta tårta som jag brukar säga! 😀

 3. Hunger kom emellan « Min Stockholmsdagbok Says:

  […] Det här videoklippet har fått mig att skratta och gråta av lycka idag. Tackar glada Tony för det […]

 4. Anne Says:

  Grattis till alla dina Bloggar Tony och vilket underbart videoklipp från Emanuel Karlsten vad jag skrattade 😉 😉 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: