Mischa kan sjunga

mischa

Mischa Barton är väl mest känd för att under ett par år ha spelat överklassflickan Marissa i TV-serien O.C. Men vad alla kanske inte vet, är att hon var aktiv som skådespelerska långt innan dess.

Mischa hade faktiskt en liten roll i Notting Hill. Minns du det? Hon spelade också den läskiga lilla tjejen i M Night Shyamalans mästerverk Sjätte sinnet. Hon ger mig rysningar varje gång jag ser den filmen.

Men det var framgångarna i O.C. som innebar det verkliga genombrottet för Mischa Barton. Hon hoppade så småningom av från TV-serien för att satsa på filmroller. Hur det går med den saken återstår väl att se. Somliga skådisar blir så starkt knutna till sina TV-roller, att de har svårt att komma vidare. Vi får hålla tummarna för Mischa och hoppas på det bästa.

OK, allt det här om Mischa Barton var egentligen bara en ursäkt för att kunna visa en egenhändigt inspelad filmsnutt från Öland i somras. Mina vänner i familjen W har en hund som heter just Mischa. Det visade sig att hunden har en egenhet. När någon sjunger vill hon sjunga med. Hur det låter kan du höra här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: