Schyssta rattar

rattar

Jag kan vara lite glömsk ibland eller också ändras omständigheterna plötsligt. En kombination av det där gjorde att jag handlade på ICA Maxi tre (!) gånger under loppet av en timme idag. För mig var det ett nytt personligt rekord.

En av gångerna slängde jag ner en godispåse bland de andra varorna jag skulle handla. Jag trodde att det var en påse Ahlgrens bilar (rosa). Men när jag tittade efter närmare, var det inte bilar utan rattar. Just de här påsarna såldes till förmån för bröstcancerfonden.

Jag tyckte det där var lite kul. Vi behöver mer humor och anledningar att le i vårt land. Och den här gången hade man dessutom lyckats servera en lustighet med glimten i ögat, trots att det handlade om en ganska så allvarlig sak. Så med tanke på att pengar från godispåsarna går till en god sak, får man väl anse att det är schyssta rattar 🙂 .

Och när jag nu ändå tassar omkring i det området, kan jag bjuda på en bildmix som jag kallar  ”Kvinnan bakom allt”:

claudiaschiffer

(Du som vill se bilden utan kartan, kan klicka här.)

Annonser

3 svar to “Schyssta rattar”

 1. Micke Says:

  Tony, det där med att vara ”glömsk” känner jag igen. Det händer mig alltför ofta som rutinerad nattarbetare.. Och det kan bli riktigt konstigt ibland. Reklam när den är som bäst är väl just när den lyckas framföra ett budskap och samtidigt sprida glädje och gärna en och annan tankeställare. Visst man kan inte få allt. Alltid.. Men jag är nöjd om jag får två av dom tre. Vilket kreatörerna bakom Ahlgrens bilar, eller som i detta fall rattar lyckades med. Jag hoppas att det gänget fick något positivt omnänmande för detta (?).

  Ps. Tackar för bildmixen. Ds 😉

 2. Micke Says:

  LoL!! Den tillspetsningen.. Var GRYM!! 😀 😀 Tack för dagens första asgarv Tony!!

 3. En titt i backspegeln « Ditt & datt Says:

  […] Det har hänt en hel del på bloggen i år. Det som har retat och upprört mest är när jag har varit inne på ämnet manligt-kvinnligt. Aj, aj, aj. Här finns det många ömma tår som inte vill bli trampade. De inläggen hittar du här och här. Och kanske är det av liknande orsaker som årets mest klickade bild finns i inlägget Schyssta rattar. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: