Ulla red igår

ullared1

Igår åkte jag till Ullared. En Facebook-kompis kommenterade lite skämtsamt ”Fint att du står för det”. Och varför skulle jag inte det?

Jag bestämde mig ganska hastigt kvällen innan och blev jätteglad när min vän R bestämde sig för att hänga med. Två och en halv timme i bilen dit och lika långt hem kan vara rätt trist om man är själv. Nu blev det i stället en massa prat om ditt & datt, både lättsamt och seriöst.

Jag åker till Ullared åtminstone 3-4 gånger om året. Där ligger priserna på en sån nivå att man med gott samvete kan hänge sig åt lite shoppingfrossa. Och sedan jag var i Kina för tre år sen, där allt var skrattretande billigt, kan jag inte handla kläder i vanliga affärer. Jag tycker inte att nånting är värt pengarna. Men Ullared funkar.

Andra kanske stoltserar med dyrbara märkeskläder, men själv mår jag allra bäst när jag kan göra riktiga fynd. Jag berättar gärna hur billigt jag har kommit över saker och ting.

Somliga vill inte erkänna att de handlar i Ullared. Jag har hört talas om folk som på vägen hem flyttar över sina inköp i andra kassar, för att grannarna inte ska se var de har varit. Löjligt!

Jag hittade massor av julklappar och en hel del till mig själv också, efter att ha varit inne i butiken från 9.30 till 16.00. Sen styrde vi kosan hemåt med fullastad bil. En kanondag!

ullared2

Med anledning av den krystat ordvitsiga rubriken, har jag illustrerat det här inlägget med några Frazetta-bilder. Fler sådana kan du se i ett av mina tidigare inlägg genom att klicka här.

All pics in this post © Frank Frazetta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: