Nedräkning

Den 10 augusti ringde min vän R till mig. Hon undrade om vi kunde träffas och ”visionera”. Sagt och gjort. Redan samma kväll satt vi vid mitt köksbord och funderade på ett nytt musikprojekt. Innan vi skildes åt hade vi dragit upp grunderna för en café-show.

Vi har setts i stort sett varje vecka sen dess och satt ihop en reviderad upplaga av Idégruppen Skapligt. Det är många praktiska frågor som har ältats, repertoaren har spikats, sångsolister, musiker och dansare har engagerats, en maffig fikameny har komponerats. Och mycket annat.

R, som är en duktig dansare och koreograf, har jobbat med ett par olika dansgäng, O och El har fixat noter och repat med musikerna, AA har planerat vad som ska bakas och själv har jag jobbat med affischer, biljetter och programhäfte.

I måndags hade vi för första gången en träff för alla inblandade. Vi blev 24 stycken hemma hos mig och då fattades 6. Sen tillkommer väl några stycken som ska kolla biljetter och sköta en del andra kringsysslor. Det var en härlig känsla att ses och få ansikten på alla medverkande.

I kväll var den första allvarliga repetitionen med både musiker, sångare och dansare, med olika klockslag för varje sång som skulle köras. Jag hann med att repa min innan jag gick till nattjobbet. Det känns att det här kommer att bli riktigt, riktigt bra.

Så kolla hur det ser ut i almanackan den 23 januari. Två föreställningar: 16.30 och 19.30. Det blir en glittrig show och maffigt fika för endast 90 kr. Biljetter kan beställas på Milk & Honey, telefon 0380-41502. Hoppas många kommer!

Annonser

Ett svar to “Nedräkning”

  1. Eivor Berglund Says:

    Vilket fantastiskt evenemang!!! Hoppas många kommer!
    Det önskar jag Er! Vore kul att komma ner! Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: