Super-succé!

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Det beror på att arbetet med vår Café-show Living on a prayer blev väldigt intensivt på sluttampen. Efter drygt fem månaders förberedelser, planering och övningar fick vi lön för mödan i lördags. Då var det äntligen dags att framföra showen i två föreställningar.

Det var spännande in i det sista. Skulle vi sälja tillräckligt många biljetter? Eller skulle vi själva bli tvingade att betala en del av kostnaderna? Men till sist blev det två utsålda hus. Ekonomin gick ihop och vi drog en lättnadens suck.

De som kom fick avnjuta showen till extra festligt fika. Mina vänner AA och Ha hade skapat en riktigt aptitretande fikabuffé och efter halva föreställningen bars chokladtårtorna in, prydda med sprakande fyrverkeribloss.

Vårt musikurval hade en enorm bredd, så här fanns något för alla. Och kanske var det just mixen av musikstilar som gjorde att besökarna var så nöjda och imponerade. Av alla kommentarer att döma hade vi överträffat allas förväntningar och gjort super-succé. Härligt!

Närmare 30 personer har stått på scenen och alla har gjort ett kanonjobb – musiker, dansare och sångare. Under repetitionerna la vi mycket krut på att allt skulle flyta utan onödiga tidsglapp – och det blev som vi ville.

Efter en och en halv timmes show gick publiken motvilligt hem. De hade gärna sett att föreställningen hade fortsatt lite längre. Själva är vi jättenöjda. Det blev precis så bra som vi hade tänkt. Kanske bättre.

Annonser

5 svar to “Super-succé!”

 1. Anna Says:

  Kul! Önskar att jag hade fått se det!

 2. Stina Brandt Says:

  Jag var där! Det var en upplevelse som gav mersmak! MIn väninna som var medbjuden önskar få info om det blir fler sådana här tillställningar. Fantastiskt vad många kan göra tillsammans!
  Stina

 3. Roger G Says:

  Tony, Tony!
  Ja showen överträffade alla mina förväntnigar!
  Vita dukar, riktig go´fika, kandelabrar m levande ljus och flerfärgsprogram på glansigt papper m.m. Då har jag inte ens nämnt kvaliten på framträdande. Det var billigt med 90kr vilket jag kanske inte tyckte först.

  Mia – Tony 1 – 1

  Gick i några dagar efteråt i hänförelse vilket inte är normalt för mig efter en show?!?
  Wallmans salonger utan det dåliga – bara det bra.
  Bra initiativ och bra jobbat alla inblandade.

  Roger

 4. Kjell Says:

  Håller med Roger om att det överträffade förväntningarna. Stämningen var mysigt familjär och blandningen av låtar och stilar var suverän. Ni som framträdde var enormt proffsiga och glädjen gick inte att ta miste på. Fikat höll också hög klass. Sammanfattningsvis kan sägas att showen stannade kvar länge i hjärtat och det kan behövas i den kalla o mörka årstid vi är mitt uppe i. Tack för att ni bjöd på er själva och gav oss en kväll att minnas!

 5. Vadå – jag dyster? « Ditt & datt Says:

  […] vande mig så småningom vid ensamlivet. Och båda våra caféföreställningar blev utsålda. Att huset och bilen rasar är sånt som man får ta. Att vara dyster hjälper inte det minsta, men […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: