Årets farligaste dag

Så är den här igen – Alla Hjärtans Dag. Den här dagen är årets farligaste för den som liksom jag är ofrivillig singel.

För bara några år sen var det här en dag då man på sin höjd skickade ett kort till nån man tyckte om, men nu har den upphöjts till en slags högtidsdag då man ska göra något mycket speciellt med sitt livs kärlek. Men för den som inte har någon, ligger det nära till hands att det här blir ”tycka synd om sig själv-dagen” i stället.

Jag konstaterar att den 14 februari är här igen – och att jag fortfarande är ensam. Hmm. Kanske får jag skylla mig själv att jag ställer för höga krav, men jag är inte ute efter att träffa ”någon”. Jag vill  träffa ”Den Rätta”. Trots att det dröjer tror jag säkert att det kommer att hända en dag. Den som väntar på nåt gott…

Men idag, när alla andra firar kärleken, får man passa sig så att man inte blir deppig eller börjar tro att man inte är något att ha. Såna tankar får man mota bort och hålla ut tills dagen har passerat.

Möjligen kanske jag unnar mig en stunds lidande framför en romantisk film. Men sen ska jag vara stark och positiv igen.

5 svar to “Årets farligaste dag”

 1. Garbis the man Says:

  Tony! Jag håller på dej!
  Gabbe

 2. Stina Brandt Says:

  I min värld har jag gjort om alla hjärtans dag till en dag där alla olika kärlekar kan hyllas. ”En dag att prisa en vän” Så Tony, ett hjärta till dej från mej. Naturligtvis inte som från en sån hjärtevän ….men en vän som uppskattar och respekterar dej.

  Love Stina

 3. Gunnel Wendick Says:

  Tony,
  i min filosofi finns det många ”Rätta”. Världen är fylld av dem. Det handlar mer om att se och upptäcka. Tänk om det endast fanns en och denna bodde på andra sidan jordklotet. Det vore väl ledsamt.

  Lycka till med handling!
  Gunnel

 4. Anna Liw Says:

  Tony du får söka efter någon trevlig kvinna i din ålder …….du har ju så många trevliga sidor och när du minst anar det så kanske det bara händer….ibland måste man våga lite.

 5. Dagen då alla andra firar kärleken « Ditt & datt Says:

  […] särskilt har hänt. Kan inte hjälpas. Läs gärna mitt Valentine-inlägg från ett tidigare år: Årets farligaste dag. Till alla goda vänner, familjemedlemmar och andra som vill ha, ger jag i alla fall […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: