Det viktigaste valet

När jag startade den här bloggen bestämde jag mig direkt för att den skulle vara fri från politik och religion. Jag ville bara skapa något positivt och läsvärt. Men – som en del säger – regler är till för att brytas.

Det är bara ett par dagar kvar till Valdagen, då vårt lands närmaste framtid avgörs. För många verkar det som om det gäller liv eller död. Tänk om det ena eller andra blocket vinner, hur ska vi då kunna överleva? Själv vet jag vad jag skulle föredra, men inte lär det bli någon stor katastrof om det blir tvärtom.

Frågan om alliansen eller de rödgröna kommer att styra Sverige framöver, är inte vad som påverkar min personliga lycka. Vårdplatser, vägbyggen, barnomsorg och skatter är naturligtvis viktiga frågor, men det är inte de som avgör om jag känner glädje och tillfredställelse på riktigt – på djupet.

Det som är absolut avgörande för mitt välbefinnande är att jag tror på en Gud som älskar varje människa och som vill vårt bästa. En Gud som varken sover, är sjuk eller död, utan som i högsta grad är aktiv.

Han är intresserad av oss och har öppnat en väg till att lära känna honom på ett personligt sätt. Att ta den chansen kan ge en riktig glädjekick och höjer garanterat livskvalitén ordentligt.

Så om du frågar mig handlar valet på söndag egentligen bara om yttre omständigheter. Det som gör verklig skillnad och som förändrar vårt välbefinnande på riktigt, är ett mycket viktigare val.

Här är en bra länk, för dig som är intresserad:

http://webbkyrkan.com/

3 svar to “Det viktigaste valet”

  1. Anne Says:

    Instämmer Gud är även mitt avgörande val i livet!

  2. Elin Says:

    Bra skrivet! Kram

  3. Madde Says:

    Håller med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: