Hela världen i min hand

Jag är inte särskilt prylfixerad och har inget behov av att ha det senaste av allting för att må bra. Men det finns en sak som under lång tid har väckt mitt ha-begär: En iPhone.

I slutet av året som gick blev det äntligen dags. Efter lång väntan anlände min iPhone 4 med posten. Den är en helt fantastisk apparat. Tänk att ha tillgång till internet, facebook, youtube och en massa annat genom att bara nudda vid en symbol på displayen. Och att dessutom ha all min musik lika lättillgänglig. Mina frågor får snabbt svar och jag kan nå alla mina kontakter via telefon, sms eller mail hur enkelt som helst.

Jag behöver inte ha några foton i plånboken längre, för jag har ett helt album i min iPhone. Och vill jag fotografera så gör den det också – med eller utan blixt.

Igår kom den första missräkningen. Jag hade ställt in väckning kl 18.00 på min iPhone, för att hinna till nattjobbet till kl 19.00. Men den ringde aldrig och jag försov mig till 20.00. Aj aj aj. Men idag fick jag veta att nån slags årsskiftesbugg hade drabbat alla iPhones på det där sättet och att problemet ska vara löst under morgondagen. Skönt!

Idag var jag hemma hos goda vänner och fick tips om en intressant musikupplevelse. Ett gäng killar i North Point Community Churh har lånat ihop ett antal iPhones och iPads, laddat ner olika musik-appar och spelar julsånger som en hel orkester. Och eftersom julen inte är utdansad än, vill jag bjuda dig på samma upplevelse. Du har den här nedanför.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: