Jubileum från lågstadiet

Bild

Det här har varit en alldeles unik helg. Jag har firat jubileum med ett helt gäng gamla klasskompisar. Det har gått 50 år sen vi började i första klass. I lågstadiet!

Vi på bilderna här ovanför har träffats ett antal gånger och planerat festligheterna, spårat upp våra klasskompisar och mot alla odds fått tag på nästan varenda en.

Bild

Så här såg vi ut när det begav sig. Klass 1 g i Nälstaskolan i Vällingby-trakten, Stockholm. Ett glatt gäng som inte hade en aning om hur livet skulle bli. Klassen hölls ihop ända upp till åttan, så vi kände varann rätt väl och det blev lätt att ta upp tråden trots att så många år har gått sen dess.

Vi firade faktiskt i dagarna tre, men det var igår, lördag, som det officiella jubileet gick av stapeln. Ett 20-tal av oss träffades i precis den skolsal som vi hade i ettan. Och precis som då hade vi upprop med vår klassföreståndare Inga Borg!

Bild

Vi kunde konstatera att mycket hade hänt och att vi lyckats ta oss förbi både toppar och dalar i livet. Framför allt insåg vi hur bra start vi hade fått med Inga Borg som klassföreståndare våra första tre år.

Tack Inga! We love you!

Bild

Annonser

4 svar to “Jubileum från lågstadiet”

 1. Eva Bergström Says:

  Hej Tony!
  Verkligen en jättekul eftermiddag/kväll. Hade velat vara med alla tre dagarna, men det blev en lördag i alla fall. TACK & kram Eva (Hermansson/Bergström)

 2. Mikael Haeffner Says:

  Hej Tony!
  Verkligen en fantastiskt surrealistisk afton. Satt i bilen på väg hem och undrade om det verkligen hade hänt…
  Hälsningar
  Mikael

 3. gladatony Says:

  Det var ju väldigt kul att du var med, Micke! Och att du fick Inga till bordet, du som aldrig hade henne som lärare. Vi försöker säkert ses om några år igen.

 4. Jakob Moberg Says:

  Ja det var verkligen omtumlande och inspirerande. Många minnen väcktes och en stark känsla av gemenskap spirade i rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: